Inden d. 19/12 kl. 15, er seneste tidspunkt for bestilling af julegaver, hvis du vil være sikker på at de skal nå frem inden jul. 

Obs. GLS tillader kun at pakkerne ligger i pakkeshoppen i 7 dage, før pakkerne returneres til afsender igen.

Hvis du oplever at du ikke kan købe det ønskede produkt, kan du altid købe et gavekort, som kan gives til modtageren af gaven i stedet. Du kan finde frem til vores gavekort hér.

Husk også, at du har mulighed for at få dine LOOW produkter tilsendt i en pæn gaveæske. Du kan se, hvordan en sådan ser ud hér.

Returnering i forbindelse med jul (Og alle andre tidspunkter)

Vi har 365 dages returret på ubrugte varer. Dvs at du kan returnere varer der er ubrugte, eller kun har været prøvet på, for at se om de passer. Skulle der gå længere end det kan du også altid henvende dig til os for at få ombyttet eller refundering for en vare.

Derudover kan tøjet prøves og bruges i 30 dage - dette tilbyder vi fordi det er vigtigt for os, at modtageren finder noget tøj, som vedkommende er glad for at gå i. Hvis du skal bruge en anden størrelse, skifte til en af vores andre varianter eller lignende, kan du altid kontakte os inden for 30 dage og få ombyttet T-shirten, selvom den har være brugt i perioden. Du kan også få pengene tilbage, hvis ikke produktet er noget for dig.

Links: