Følgende er baseret på, at man tilmelder sig kundeklubben via mobile devices. Sørg for, at du anvender den nyeste opdatering på din telefon.

Step 1: Tilmeld dig til kundeklubben via dette banner eller du kan trykke på dette link: https://www.loow.com/da/pages/the-wool-fan-club.

Step 2: Du vil nu blive ført videre til følgende side: Tryk på det markerede link "Meld dig ind i THE WOOL FAN CLUB":

Step 3: Udfyld formularen med dine detaljer, og opret et kodeord. Tryk nu på "Opret"-knappen.

Step 4: Kryds følgende box af; du accepterer hermed at modtage vores nyhedsbrev. Tryk herefter på "Tilmeld"-knappen.

Step 5: Nu går der 1-2 minutter før du modtager en bekræftelse. Tjek herefter din indbakke i din mail.

Step 6: Tjek nu din indbakke på den mail du har registreret hos os. Her vil du have modtaget følgende mail, hvori din konto bliver aktiveret:

Step 7: Efter din konto er aktiveret, tryk da på linket "Shop nu" eller "kontoside", for at gå til din profil-side. Log-ind igen.

Step 8: Herefter bliver du ført til din konto-side, hvor du kan se en oversigt over dine fordele samt din rabatkode. Rabatkoden skal du selv huske at taste ind, når du gennemfører et køb.