På telefon

1. Efter du har accepteret handelsbetingelserne og klikket på "Til kassen"

2. Klik på "Vis ordreoversigt"

3. Feltet hvor du indtaster rabatkoden kommer nu frem og du kan indtaste koden.

4. Tryk på "Pilen" eller "Enter" på tastaturet for at godkende koden og anvende rabatten.

På Computer og tablet

På større skærme finder du feltet til at taste rabatkoden på højre side af skærmen, under oversigten over de varer der er i din kurv. Indtast koden og tryk på "Pilen" eller "Enter-tasten" på tastaturet.

Som et alternativ til at taste koden manuelt og risikere at taste forkert kan du også klikke på koden på din kontoside.

1. Log in på din konto og find rabatkoden på denne side: https://www.loow.com/da/account
  2. Klik på koden. (Den er nu gemt i systemet)
  3. Tilføj dine ønskede produkt til "kurven".
  4. Først ved sidste betalingsvindue fratrækkes rabatten automatisk. (Obs. det fremgår ikke andre steder)