Ønsker du at sende en T-shirt eller gave direkte til modtageren, forklarer vi her hvordan du gør.

Husk at vælge vores gaveæsker til i indkøbskurven inden du klikker på check ud (alle produkterne i kurven leveres i æskerne når dette er valgt til).

1. Indtast modtagerens adresse og din egen e-mail. På første side under check ud taster du modtagerens oplysninger. Ordrebekræfelsen sendes til emailadressen du taster her, så hvis du ikke ønsker at gave-modtageren skal få besked om hvad der er i pakken, skal du taste din egen email adresse. Brug meget gerne modtageres telefonnummer, GLS sender en SMS til dette nummer når pakken er klar til at blive afhentet.
  2. Vælg forsendelsesmetode. Vi anbefaler at sende til en GLS pakkeshop.
  3. På betalingssiden kan du taste dine egne oplysninger. På den sidste side, hvor du kan vælge betalingsmetode, kan du i bunden vælge at taste dine egne oplysninger. Fakturaen oprettes i så fald med disse oplysninger.